© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ADAYI ŞEREF TURHAN, ‘’İYİ Kİ VARSINIZ GENÇLER’’

Serinhisar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir ve üyeleri tarafından geleneksel hale gelen çiğ köfte etkinliği bu hafta Yatağan Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen Çiğ köfte etkinliğine Serinhisar AK Parti Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, Serinhisar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, Serinhisar AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve üyeler katıldı.


Etkinlikte Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu etkinlik sayesinde vatandaşlarımız ve geçlerimiz ile bir araya gelerek hoş sohbet etme fırsatı elde ediyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Hasan Işıkdemir ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız gençler.’’ dedi.


Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, ‘’ Gençlik kolları olarak göreve geldiğimiz günden bu yana sadece siyaseti değil, sosyal etkinlik programlarına da ağırlık vermeye çalıştık. Serinhisar ilçesi Yatağan mahallesinde üyelerimiz ve AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayımız Şeref Turhan’ın da katılımıyla çiğ köfte etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bizlerin her zaman yanında olan üyelerimize ve teşkilatımıza çok teşekkür ederim.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER