© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ADAYI ŞEVİK VATANDAŞLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Kayseri MHP Milletvekili İsmail Özdemir, Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti Buldan İlçe Başkanı, İl Ocak Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ile birlikte kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Kahvaltı etkinliğinin ardından vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı adayı Mustafa Şevik, sevgi tezahüratları ve alkışlar eşliğinde Buldan ilçesi vatandaşlarını selamladı.Başkan Adayı Mustafa Şevik, Buldan ilçesi başta olmak üzere Denizli'nin tüm ilçelerinde Cumhur İttifakı'nın galip geleceğine olan inancını dile getirdi.

Başkan Adayı Şevik Pazar Yerini Ziyaret Etti

Başkan Adayı Mustafa Şevik, vatandaşlar selamlamasının ardından Buldan ilçesinde pazaryerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, esnafa hayırlı işler diledi. Vatandaşlar tarafında yoğun bir ilgi ile karşılanan Mustafa Şevik bu ilgiden mutluluk duyduğunu belirterek, ''   Her zaman halkımızın arasındayız. Bu güzel günde Kayseri milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir, İl Başkanımız Sayın Cafer Birtürk, ve başkanlarımız ile birlikte pazar yeri ziyaretimizi gerçekleştirdik. Halkımızın gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Halkımızın dertelerini her zaman dinleyip ilgili mercilere anlatmak, dertlerine çözüm üretmek için bu göreve talip olduk.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER