© Haber20Denizli 2022

Başkan Adayı Şeref Turhan'dan Esnaf Ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Serinhisar ilçesinde Belediye Başkan Adayı gösterilen Şeref Turhan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Adaylık süreciyle birlikte seçim çalışmalarına hızlı başlayan Şeref Turhan, esnaf grubu ziyaretlerine devam ediyor. Turhan, Yatağan mahallesini ziyaret ederek Yatağan Bıçakçılığı konusunda esnafla istişarelerde bulundu.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan'a ziyaret esnasında Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Milliyetçi Hareket Partisi Serinhisar İlçe Başkanı Murat Kıranta ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinen Şeref Turhan, ''Serinhisar'ımız, Denizli'mizin önemli ilçelerinden birisi olarak her zaman ülke menfaati noktasına üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. 31 Mart yerel seçimleri de yine büyük bir önem taşıyan bir demokrasi sınavı olarak tarihteki yerini alacaktır.Bizler Serinhisar için bu önemli göreve talip olduk.Allah'ın izni ile de yeni dönemde şahlanan bir Serinhisar için hep birlikte inşa edeceğiz.'' diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER