© Haber20Denizli 2022

Başkan Adayı Turhan, Vatandaşla Buluştu

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, seçim çalışmaları kapsamında Yatağan Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılarak, projelerini anlattı.

Yatağan mahallesinde düzenlenen mitinge, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, vatandaşlara yapacakları projeleri anlatarak konuşmasına şu şekilde devam etti: ‘’ Serinhisar’ımızın her bir mahallesi ile gurur duyuyorum. Her gün 2-3 mahalle geziyoruz. Esnafımıza gidiyoruz. Evlerimizi, kapıları çalıyoruz. Kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Serinhisarımızı seviyoruz, köylerimizi, kentimizi, ülkemizi, bayrağımızı seviyoruz. Bizi biz yapan değerlerimizi seviyoruz. Bizi biz yapan o büyük değerler için görev aldık diyoruz. Onun için görev verirseniz huzurunuzdayız. Size hizmet etmek topluma hizmet etmek en büyük gururdur. İnsanlara ait olan o imkanları kimseyi ayırt etmeden topluma geri verebilirseniz toplumun içinde cesaretle yüreklice gezebilirsiniz. Siz toplumu ötekileştirmeden ayırmadan, hizmet ederseniz bu sevgiyi görürsünüz. Biz bütün hizmet sürecimizde bunu korumaya gayret edeceğiz. ‘’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER