© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan, 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmadı

Çameli’de, Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü vatandaşlar ikinci kez izinli olarak dışarıya çıktı. İzin gününde 12.00 ile 18.00 saatleri arasında dışarıya çıkan yaşlı vatandaşların bir konuğu vardı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaşlı vatandaşlarla birlikte yürüdü, sohbet etti.

Başkan Arslan, Yürüyüş yapan yaşlılara eşlik ederek onlarla birlikte sosyal mesafe kurallarına uyarak yürüdü. Parkta oturanlar ile birlikte sohbet etti. Hal hatır soran Arslan, evde nasıl zaman geçirdiklerini sordu. İzin günlerinde maskesiz dışarı çıkmamaları hijyen kurallarına uymalarını konusunda uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi.

“Tek istediğimiz sağlıklı bir şekilde yaşamaları”

Çameli Belediyesi’nin sosyal mesafenin sağlanabilmesi adına ikişer metre ara ile yerleştirdiği sandalyelerde ve banklarda dinlenen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Arslan; “Uzun bir aradan sonra 65 yaş üstü vatandaşlarımız kısa süreliğine de olsa ikinci kez dışarı çıkma fırsatı buldu. Biz de onlar için parklarımızı temizledik, dezenfekte ettik ve ikişer metre mesafe banklar yerleştirdik. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum ki, Tek istediğimiz sağlıklı bir şekilde yaşamaları, onlar için ne yapsak azdır dedi 65 yaş ve üstü vatandaşlar da yürüyüş yapmayı, parklarda güneşlenmeyi ve egzersiz yapmayı kimisi alışveriş yaparken bayram için berberlere gidip bayram için hazırlık yaptılar

65 yaş üstü vatandaşlar, başkanın çalışmaları ve Kovid-19 salgınına karşı aldığı önlemler konusunda Arslan’a teşekkür ederken, Vefa Sosyal grubunun her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER