© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN'IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan mesai başlamadan yoğun bir mesai yaparak çeşitli toplantılar ve organizasyonlara katıldı.

Sabah Belediye Binasında Vatandaşlarla biraraya gelerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan ,Daha Sonra Çameli Taş Konaklarda Tekden Hastanesi Genel Müdürü Cemal Işık ve Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocakı kabul ederek sohbet gerçekleştirdi ve Taş Konakları ziyaretine gelen misafirlerini tesisi tanıtarak gezdirdi. Çameli Eylem Grubu Derneği Ab Leader Projesi Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) hazırlama toplantısında  İlçemizde sivil Toplum Kuruluşları ,Kamu Kurum ve Kuruluşları,Dernekler ,Kooperatifler Birlikler ve odaların temsilcileri ile biraraya gelerek bilgilendirme toplantısına katıldı.Proje hakkında detaylı bilgi verdi.

EMECİK ŞELALESİ TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Gönül Köprüsü Dayanışma Derneği Başkanı Nergiz Şenocak Başkan Arslan’a Sanatölye kurucusu Siğnem Atılgan tarafından yapılan Emecik Şelalesi adlı tabloyu hediye etti.Başkan Arslan Siğnem Atılgan'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

FİDAN DİKİMİNE KATILDI

Acıpayam Darıveren Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 81 ilde 100 bin öğrencinin katılımıyla eş zamanlı olarak "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" etkinliğine katılarak kısa konuşma yaparak fidan dikim alanında çocuklarla beraber Badem Fidanı dikti.

Başkan Arslan’ın yoğun temposuna basın mensuplarıda yetişemedi.Her zaman halkın içinde olmayı tercih eden başkan masa başı değil saha’da çözüm üreten bir başkan olduğunu dile getirdi. Arabasını durdurup yol güzergahında çalışan çiftçiler ile sohbet ederek bereketli hasadlar dileyerek mahalle sakinleri ile biraya gelerek istek ve taleplerini dinledi.Kendisi not alıp çözüme en kısa zamanda kavuşturacağını dile getirdi.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Başkan Arslan Öğleden sonra  Belediye Makamında vatandaşlar ve ziyaetcilerle  görüştü. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları kabul eden Başkan Arslan  birçok isimle birebir görüşerek sorunlarını dinledi ve notlar tuttu. Vatandaşlar, yoğun temposu arasında kendilerini dinleyen Başkan Arslan’a  teşekkür ettiler.

 ÖĞRENCİLERLE İLE BİRAYA GELDİ

Çameli Belediye Konferans Salonunda Çameli’deki son sınıf öğrencileri ile biraya gelerek sohbet geliştirdi.

ÇAMELİ'DE GENÇ GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKA

Başkan Arslan Çameli Belediyesi ve İşKur Tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında işsizliğin azaltılması amacıyla düzenlenen  ( KOSGEP ) 33 Kursiyere sertifika törenine katılarak sertifikaları dağıttı. Kursiyerler ile kısa bir süre sohbet gerçekleştirdi.

MAHALLE MUHTARLARINLA BİRARAYA GELDİ

Başkan Arslan Çameli Taş Konaklarda Çameli’de görev yapan Mahalle Muhtarlarınla Çameli Taş Konaklarda biraraya gelerek AB Leader programı kapsamında Mahalle Muhtarlarınla sohbet etti.Toplantı sonrası Muhtarların istek ve taleplerini dinleyerek notlarını aldı.

BAŞKAN’A  ÇAY İKRAMINDA BULUNDULAR

Başkan Arslan muhtarlar ile  toplantı sonrası  vatandaşların sorunlarını bizzat dinleyip yerinde inceleme yapması mahallelileri memnun etti. Mahalle sakinleri Başkan’a teşekkür ederek çay ikramında bulundular.

Başkan Arslan  "İlçemizin çeşitli noktalarında mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Bizler için önemli olan vatandaş memnuniyeti ve daha güzel bir Çameli  dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER