© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN ANTALYA’DAKİ SERACILARI ZİYARET ETTİ

Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur Antalya ilinde seracılık işi yapan Çamelili çiftçileri Kumluca’da ziyaret etti.

Antalya’daki Hemşerilerini Ziyaret Etti

Başkan Arslan, Çameli’nden Çeyrek asır önce Antalya’ya yerleşmiş Tarımsal faaliyetleri yapan Çameli’lili vatandaşları ziyaret gerçekleştirdi Başkan Arslan hem de Örtü altındaki yeni Tarımsal faaliyetleri inceleyip hem de hemşerilerimizi ziyaret gerçekleştirdik hal hatır sorduk ilçemizdeki gerçekleşen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdik sohbet ettik Çameli Akpınar Mahallesinde Yılmaz Akyol'a ve Cafer  Kam ve çalışanlarına aynı zamanda Antalya da ki tüm Çiftçilerimize ve hemşerilerimize bereketli bir sezon diliyorum dedi, Başkan Arslan. sohbet sırasında Gurbetteki hemşerilerimiz bizim için önemli bir güç kaynağı ve ayrılmaz parçamız Çameli’ndeki hemşeriler adına Antalya’daki çiftçilere selamlarını iletti.

“Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz”

Başkanın ziyaretinden memnuiyet duyan vatandaşlar Bizler gurbetteki Çameli’liler olarak elbette Çameli’mizi özlüyoruz. Mümkün olduğunca Çameli’yle gidiyoruz. Belediye Başkanımız yaptığı hizmetlerle adeta Çameli’nin çehresini değiştirdi. Yapılan hizmetlerin örnek olarak gösterildiğine şahit oluyoruz Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a çalışma hayatında başarılar dileyerek teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER