© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan Belevi'nde Coşkuyla Karşılandı

Belevi Mahallesinde kahvehane ziyareti yoğun kalabalık ortamında gerçekleşti. Mahalle sakinlerinin bir kısmı konuşmayı dışardan izledi. Başkan Cengiz Arslan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için hazırlamış oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

Arslan konuşmasında “ Öncelikle göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühüyle 2014 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli halkımızla çok önemli işlere imza attık.  Bildiğiniz gibi 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde Çameli Belediye Başkanlığı görevine tekrar talibiz. Ekibimizle birlikte halkımıza hizmet etmeye, ilçemizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam etmek istiyoruz. Önümüzde ki dönem için 178 proje hazırladık

Göreve geldiğimiz tarihten itibaren bizlere verilen sorumluluğun bilinciyle hareket ettik.  31 Mart’ta tekrar teveccüh gösterirseniz Üretken Belediyecilik anlayışımızla siz değerli halkımıza hizmet etmeye devam etmek istiyoruz.  Katılımız için teşekkür ediyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER