© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN BÜYÜK BİR İLGİYLE KARŞILANDI

AK Parti Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Kızılyaka Mahallesinde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Başkan Arslan, ''5 yıl boyunca Çameli'ye hizmet ederek bugüne kadar geldim. Her kesimden vatandaşımıza hizmet etmenin verdiği gururla çalışmalara devam ediyorum. Ektiklerimizi biçerken görüyoruz ki çok güzel işlere imza atıp, çok güzel gönüllerde yer almışız. İçten gelen destekleriyle beni motive eden hemşehrilerim en büyük güç kaynağım oluyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' dedi.

HER BİR VATANDAŞIMIZ KIYMETLİDİR

Çameli için yapılacak işleri hep birlikte yapacaklarını belirten Arslan “Yatırım, hizmet ve projeleri vatandaşlarımızla birlikte yaparız önemli olan gönülleri kazanmak. Sabırla ve tevazuyla yeri geldiği zaman yapacak çok işimiz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği yapmak.

Biz de bu doğrultuda şimdiden çalışmalarımıza başladık. Hangi partiye oy verirse versin her bir vatandaşımız bizim için kıymetli olduğu gibi onların dualarında yer alıp onların sesi olmak bizler için şeref olacaktır. Cameliyi hep birlikte yöneterek huzuru, güveni ve mutluluğu daim edeceğiz

Kaldığımız yerden hizmete devam etmek adına halkımızdan yeni dönem için bir kez daha destek istiyoruz diyen Çameli Belediye Belediye Başkan adayı Arslan hemşerilerimizin canı gönülden desteğini görmek bizi son derece memnun etmektedir. Bizleri büyük bir sevgi ile kucaklayan hemşerilerime bende aynı şekilde canı gönülden teşekkür ediyorum. Yürekten inanıyorum ki hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazanacağız ve birlikte başaracağız dedi.

Kaldığımız yerden hizmete devam etmek adına halkımızdan yeni dönem için bir kez daha destek istiyoruz diyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Çat, hemşerilerimizin canı gönülden desteğini görmek bizi son derece memnun etmektedir. Bizleri büyük bir sevgi ile kucaklayan hemşerilerime bende aynı şekilde canı gönülden teşekkür ediyorum. Yürekten inanıyorum ki hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazanacağız ve birlikte başaracağız dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Kizilyaka Mahallesi sakinleri Baskan Arslan'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye başkanlığımız döneminde görev süremiz boyunca amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Bugün geldiğimiz nokta da yapmış olduğumuz ziyaretlerde görüyorum ki hemşerilerimizin bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alaka gönüllerde hoş bir seda bıraktığımızın açık bir göstergesidir’’. dedi.

Kizilyaka Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. Bizi harika bir enerjiyle karşılayan kardeşlerimed çok teşekkür ediyorum, bu güzel akşamı daha da güzelleştirdiniz.

Mahalle gezisine Çameli Ak Parti ilçe Baskani Tanju Gököz, Çameli Mhp ilçe Baskanı Murat Genç, Çameli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren, mahalle başkanı, Kızılyaka Mahalle Muhtarı Vecihi Arslan eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER