© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan Cafe Mavi’nin açılışına katıldı

Son yıllarda Çameli’nin değişen ve gelişen yüzüne uygun işyerleri açılmaya başlanan Çameli’de Cafe zincirine yeni bir halka daha eklendi.

Denizli'nin  Çameli İlçe Merkezinde Şehit Piyade Er Ali Akyol Parkı ve içerisinde kurulan işletmeciliğini Kadir Sağdıç tarafından yapılan Mavi Cafe hizmete açıldı.

Açılışa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve İlçe Yönetimi ,Kadın Kolları Başkanı Nesibe Keskin ,Çameli Mhp İlçe Başkanı Murat Genç ,Mahalle Muhtarları ,Stk Temsilcileri ,ve ilçe halkının katılımı ile gerçekleşti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan açılışta yaptığı konuşmada ilçemizde Şehitlerimizin parklarıda var ilçe genelinde Bütün parklarımızı yenilemeye devam ediyoruz ve önceki dönemde olduğu gibi parklarımıza şehitlerimizin isimlerini koyarak isimlerini yaşatıyoruz. Şehit Piyade Er Ali Akyol Parkımızın ve Mavi Cafe işletmesinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını ve işletme sahiplerimize hayırlı olmasını temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi.

Dualarla açılan Açılışın ardından çeşitli ikramlar yapıldı ve dosthane sohbetlerin ardından hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER