© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan Canlı Hayvan Pazarında

Denizli'nin Çameli İlçesinde Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Çameli Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı da hareketlendi.

Birçok vatandaş hayvan pazarına gelerek kurbanlıklarını almayı sürdürüyor. Belediye Hayvan pazarı, gerek esnafa ve gerekse vatandaşlarımıza sağlıklı ve Hijyen ortamda alış veriş imkânı sunuyor. Sosyal Mesafe ve Covid 19 Tebdirleri kapsamında satış yapılıyor. Pazarlıkların sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılabilmesi için Geleneksel pazarlık usulleri yapılmıyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulunarak alınan tebdirleri yerinde inceledi Vatandaşlarla ve  Kurban satıcılarıyla  sohbet etti. Hayvan pazarının açıldığı günden bu yana, pazaryerinde her türlü tedbirlerin alındığını ve vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yapabildiklerini dile getirdi. Ben bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayram'larını kutluyor, sevdikleri ve aileleriyle birlikte sağlıklı nice mutlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER