© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN'DAN 16. YIL MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan AK Parti’nin iktidara gelişinin 16 . yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

''3 Kasım 2002’de aydınlık bir Türkiye’ye uyandık”

Aziz milletimizin, şan ve şeref dolu yürüyüşü, 3 Kasım 2002'de bizzat milletimizin tarafından kurulan AK Partimizin iktidara gelişi ile yeni bir ivme kazanmıştır 3 Kasım 2002'de kurulan AK Partinin 16. yılına ulaştığını ifade eden Başkan Arslan , hedeflerinin her zaman için kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023 olduğunu ifade etti. Başkan Arslan 3 Kasım 2002'de Cumhurbaşkanımızın açtığı bu kutlu yolda, milletimiz 15 Temmuz'da emin adımlarla ilerledi. Hükümetimiz ile birlikte eğitimde, sağlıkta ve ulaşım başta olmak üzere her alanda adeta çağ atladık.

‘’3 Kasım 2002, bu aziz milletin yönetime el koyduğu gündür’’

3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Arslan “ Partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra tek başına iktidar olarak seçilerek millete hizmet etme aşkıyla 16 yıldır Türkiye'yi yönetmeye devam ediyor.

Kurulduğumuz günden beri milletimizin istek ve ihtiyaçlarına cevap vererek her zaman milletimizin teveccühünü gördük. Milletimiz hizmet istiyordu hizmet ettik. Her şey Türkiye için dedik ve durmadan yolumuza devam ediyoruz.” AK Parti’nin iktidara geldiği günden beri yalnızca millete hizmet ettiğinin altını çizen Arslan “ Milletimiz vesayet güçlerine değil kendisine hizmet edilmesini istiyordu.

AK Parti de vesayeti ortadan kaldırarak milleti hizmetle buluşturdu. Türkiye’de 16 yıl önce hayal dahi edilemeyen dev projeler AK Parti İktidarları döneminde gerçekleştirilerek aynı kararlılıkla ‘Milletin İktidarı’ olarak Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte milletinin yanında olmaya devam ediyor Başkan Arslan Partimizin iktidara gelişinin 16 . yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

#MilleteHizmetYolunda16Yıl

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER