© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan’dan '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , zor şartlarda büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

Basın, halkımızın haber alma özgürlüğünü sağlayan, vatandaşla kamu arasındaki bilgi akışını sağlayarak önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir kamu hizmetini yerine getiren gelişmiş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Bu duygularla büyük bir özveriyle, mesai mefhumu gözetmeksizin,  gecesini gündüzüne katarak çalışan, en yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu,  huzurlu yarınlar diliyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER