© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN'DAN KUTLAMA MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan. Bir eğitim-öğretim yılını daha çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte karşılamanın heyecanı içerisindeyiz" diyen Başkan Arslan Eğitim; her toplumun hayatında vazgeçilmez bir ihtiyaç ve o toplumun geleceğini şekillendirmede en büyük güçtür. Belediye olarak eğitime imkânlar dâhilinde destek olduklarını ifade eden Başkan Arslan 2017-2018 eğitim öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında tüm imkânların seferber edileceğini söyledi. Çameli’nin eğitim kalitesinin üst seviyelere gelmesini arzu ettiklerini söyledi.
 
Tarihin her döneminde insanlığa değer katan milletimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yolunda en güçlü kaynak eğitimli genç nesillerimizdir. Bizler, çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımların, geleceğimize yatırım olduğunun bilinciyle, eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem vermeye devam edeceğiz. Her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamaktır. Bilinçli birer bireyler olarak hayata atılmaları ülkemiz ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır.Bu duygularla 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve velilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER