© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN'DAN RAMAZAN MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Arslan millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi. Ramazan Ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “On bir ayın sultanı Ramazan ayına dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde girmekteyiz. Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temenni ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır. Ramazan ayına, dünyada büyük bir hızla yayılarak insanlığı tehdit eden Korona virüs salgını ile mücadele edilen bir süreçte giriyoruz. Korona virüsünün bir an önce tüm insanlığı, ülkemizi, milletimizi terk etmesini ve son bulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

 

Aynı Sofrada Olamasak Bile Yüreğimiz Birlikte Atıyor!   

Her ne kadar korona virüs salgını dolayısıyla bu yılki Ramazan ayını buruk karşılasak da evlerimizde yapacağımız ibadetlerle, ailelerimizle geçireceğimiz güzel vakitlerle bunu telafi edeceğimize inanıyorum  

 

Önümüzdeki yıl inşallah, on bir ayın sultanı Ramazan ayını hep birlikte, aynı sofrada, yardımlaşma ve kaynaşma ile geçirmeyi Ramazan ayının başta tüm Çameli  İlçemizin olmak üzere, tüm İslam âlemine hayır, huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER