© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan’dan "Sandığa Gidin" Çağrısı

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan’dan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde ‘sandığa gidin’ çağrısında bulundu.

Arslan  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde tercihiniz ne olursa olsun herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere sandığa giderek oy kullanması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin şahlanışının sandıklarda olduğunu, sandıkların anahtarının ise milletin oyları olduğunu söyleyen Arslan  “Milletimiz 31 Mart’ta son kilidin anahtarını da açarak 2023 hedeflerine ulaşmamıza inşallah vesile olacaktır. Son sözde, son kararda artık aziz milletimizindir. İnşallah milletimiz tercihini yine güven ve istikrardan yana kullanarak Cumhur İttifakı adaylarını ilçelerimize layık görecektir. Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyesi seçilecek kadrolarımız, ilçelerimizin hizmet önünü açacak, halkımızın sorun ve taleplerine gerekli çözümleri üretecektir.

31 Mart yerel seçimlerinde Çameli’miz  ilçemiz tarih yazarak Türkiye’ye örnek olacaktır 31 Mart Yerel Seçimlerinin şimdiden hayırlar getirmesini temenni ederim dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER