© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN'DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Arslan Mesajında Bir ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasında, halkın refah ve huzur içinde yaşamasında temel unsur, hiç şüphe yok ki insan ve insana verilen eğitimdir. Eğitimin temel hedefi ise sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Öğretmenler dünyanın en kutsal mesleğini yerine getirmektedir. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir.
Her zaman geleceğin mimarı olarak gördüğü çocuklar ve gençlere yönelik faaliyetleri önemseyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  "Sevgili öğrenciler, umutla ve heyecanla başladığınız bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık, okuma alışkanlığı zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı hedefine ulaşılabilir. 
Arslan  "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır"
Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmedir. Çameli Belediyesi olarak kuruluşumuzdan itibaren ilçemizdeki okullarımızın neredeyse tamamına ulaşarak fiziki ihtiyaçlar başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi anlamında imkanlarımız ölçüsünde ciddi destek sağlıyoruz. Çünkü Çameli  Belediyesi olarak eğitim bizim için önemlidir ve bu nedenle desteklerimizi sürdüreceğiz. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarının ödülü olan karne gününü içtenlikle kutlar, güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek sevgi ve saygılarımı sunarım"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER