© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN GENÇLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Kübra Karul ve Oğuz Özdemir evliliğe ilk adım olan nişan merasimi gerçekleşti..

Çameli ilçesi esnaflarından Ulvi Özdemir’in oğlu Çameli Belediyesi Personellerimizden Oğuz Özdemir ile Kübra Karul Ailesi,yakınları ve Mesai arkadaşları ,misafirlerin eşliğinde gerçekleşen nişan töreni yapıldı.

BAŞKAN GENÇ ÇİFTLERE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ

“Canımız ciğerimiz evlatlarımız olan Oğuz Özdemir ve Kübra Karul Çiftimizin nişan törenlerinde Bulunmakta mutluyuz. Hepinize hoş geldiniz der, saygılar sunarım. Birbirine muhtaç olan, birbirine destek olan, birbirine güvenen demektir.

Ailenin temel elementleri eşlerdir. Bugün mutlu bir olay için bir araya geldik. KARUL VE ÖZDEMİR Çiftimizin birbirlerine karşı htikleri sevgi ve saygıyı, nişanlanarak devam ettirmeye karar vermişler bu konuda ailelerinin de onayını almışlardır. Kızımız ve oğlumuza ömür boyu mutluluklar dileriz dedi.

YÜZÜKLERİ BAŞKAN ARSLAN TAKTI

Nişan yüzüklerini Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN takarken Nişan Kurdelesini ise kestiği törende konuklar doyasıya eğlendi . Nişan töreninde genç çiftin bir hayli mutlu olduğu gözlendi

Nişanlı çiftler Kübra Karul ve Oğuz Özdemir “Evlilik öncesi attığımız ilk adım olan nişan törenimiz büyük mutluluğumuz ve inşallah kısa bir süre sonra da evlilikle bu mutluluğu pekiştireceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER