© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN GENÇLERLE BULUŞTU

Çameli Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen haftalık toplantıya katıldı.

Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz Konuşmasında; Birlik ve Beraberlik vurgusu yaptı.

İlçe Başkanı Tanju Gököz, gençler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Partisinin gençlik kolları başkanlığı üyeleriyle bir araya gelen Gököz , "Durmak yok, yola devam sloganıyla 2019 seçimlerine kadar sahada olmalıyız. Gençlik kollarımızla Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmamalıdır. Partimizin yaptığı çalışmaları tüm halkımıza anlatmalıyız. Doğru bilgilendirmelerle halkımızı aydınlatmalıyız. Bu konuda siz gençlere büyük görevler düşüyor. El birliği ile üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmalıyız.

Gelecek gençliğindir bugün sizler genç yaşta siyasete başladınız yarın iş başına sizler geleceksiniz Çameli’li olarak Çameli’nin farkını ortaya koymak için canla başla çalışacağınızdan eminim, ilçemiz bugüne kadar girdiği her seçimde 70 ten aşağı oy almamıştır Bunun üzerine Başkan Tanju Gököz Gençlik kollarına teşekkür ederek. Konuşmasını sonlandırdı.

Başkan Arslan Çameli Taş Konaklarda Çameli AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleriyle bir araya gelerek Göreve geldiği 2014 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi ,Merkezi Hükümet ve Belediye çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

Başkan Arslan gençlere Çameli Belediyesinin hayata geçirmiş olduğu projelerden bahsetti. Her zaman için geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanındayız diyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan Gençlerimize yönelik düzenlenen bütün programlara katkı sağladık. Bu katkılarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Belediye olarak sizlere daha gelişmiş ve daha modern bir ilçe bırakmak için çalışıyoruz .

Gençler geleceğimizin teminatıdır, hepinize başarılar diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi siyasetçinin ana amacı, en büyük arzusu ve görevi yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanları mutlu etmektir. Bunu yapamıyorsanız başarılı bir siyasetçi, başarılı bir yönetici değilsinizdir. Ne kadar yol yapın, ne kadar yeşil alan yapın, ama insanları mutlu edemiyorsanız o zaman başarılı değilsiniz çünkü Belediyecilik çok yönlü bir iş. Ama daha güzel, daha yaşanabilir olması için yapılması gereken temel işler var. Belediye olarak 4.5 yılımızı tamamladık. Bu 4 yılda öncelikle altyapımızı sağlam yaptık. Temellerimizi sağlam attık. Köklerimizi yere sağlam bir şekilde kök saldık İlçemizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor dedi. Çameli Belediyesi olarak görev süreleri içerisinde yaptıkları ve yapacakları icraatları Ak Parti Gençlik Kolları teşkilatına anlatan Başkan Arslan , yaklaşık olarak iki saat süren toplantıda slayt sunumu eşliğinde projelerden bahsederken, Ak Partili gençlerin sorun, istek ve şikayetlerini dinledi.

Program sonunda gençlere istedikleri her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Arslan AK Parti’nin gençler ile büyüyen ve Türkiye için çalışan bir parti olduğunu belirterek, buluşmaların devam edeceğini söyledi. Yapılan destekler ve her zaman yanında oldukları için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ve tüm partililere teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren her zaman Başkanımızın yanında olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER