© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN, 'GÖNÜLLERE GİRİYORUZ'

Göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma temposuyla hizmetlerini sürdüren ve Çameli halkıyla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini ifade eden Çameli Belediye Başkanı Başkan Adayı Cengiz Arslan, ''Vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz.'' dedi.

Daha huzurlu ve yaşanabilir bir Çameli  için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  hafta sonunda  Güzelyurt,Yeşilyayla ,Kalınkoz,Çiğdemli  Mahallesinde Vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet ederek Belediye Çalışmaları ile ilgili bilgi verdi Mahallenin istek ve taleplerini dinledi Çat Kapı Ev ziyaretlerinde  gerçekleştiren Başkan Arslan  Çameli Halkını yaşam alanlarında ziyaret ederek, samimiyetine, hikayelerine ortak oluyoruz. ‘İlk defa evimize bir belediye başkanı geliyor’ diye konuşurlarken, gözlerindeki o mutluluğu görmek ise bizim en büyük mükâfatımız oluyor dedi.

 

ASKER YEMEĞİNE KATILDI

 

Çiğdemli Mahallesinde Askerden gelen gençlerin yemekli mevlidine katılarak hayırlı olsun dileyerek Asker ailelerinde sohbet eden Vatanı görevini yapan asker ailelerinde  Allah herkese kavuşmayı ve bitirmeyi nasip etsin dedi. Başkan Arslan’ın mahalle gezilerinde muhtarlarda yalnız bırakmadı Mahalleden ayrılmadan Muhtarların konuğu oldu

 

KIRSAL MAHALLELERE HİZMET ATAĞI

 

Başkan Arslan Biz vatandaşımız daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Kırsal mahallelerde tarım ve besiciliği destekliyoruz. Uzun yıllardır çamur deryası içerisinde olan kırsal mahallelerimize kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

GÖNÜLLERE GİRİYORUZ

 

Başkan  Arslan “Hafta içi gerek Makamımızda gerekse dışarıdaki programlarda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tüm bunların yanı sıra belediyemizin hizmetlerinin aksamaması için yapılan çalışmalarında takibini yapıyoruz. Zaman, zaman hizmetleri de bizzat giderek yerinde inceliyoruz. Haf sonları da genel itibarı ile vatandaşlarımız ile iç içe olmaya özen gösteriyorum. Bu nedenle programlarımın elverdiği müddetçe düğünlere, cenazelere ve mevlitlere katılmaya büyük özen gösteriyorum dedi  Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri bire bir vatandaşlarımız ile istişare etme imkânı da bulmuş olduk. Bizleri Anadolu insanına yaraşır bir misafirperverlikle karşılayan vatandaşlarımızın isteklerini de alarak onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapacağız. Göreve geldiğimiz günden beri sürekli halkımız ile iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Zaten seçim döneminde de sürekli olarak halkımızdan kopmadan hizmetler yapacağımızı ifade etmiştik. Bu yönde ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

 

 GÜN SONU DEĞERLENDİRMESİ

 

Mahalle ve ev ziyaretleri sonrası halkın istek,talep ve önerilerini dinleyen sahada eksikleri inceleyen Başkan Arslan almış olduğu notları Gezi Sonrası Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek  istişare toplantısı gerçekleştiriyor ve alınan notların  çözümünü gerçekleştiriyor 

 

Hafta Sonu Mahalle Gezilerinde Başkan Arslan’ın yanında Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Çameli Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  ,Mhp İlçe Başkanı Murat Genç ,Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren, Mahalle Muhtarları, Çameli Belediyesi Meclis Üyeleri ,Mahalle Başkanları eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER