© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Mhp İlçe Başkanı Murat Genç,AK Parti Kadın Kolları,Ak Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri,Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, kapı, kapı gezerek vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden sürdüren Başkan Arslan  , çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadı. Gittiği her yerde halkın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen Arslan  Arıkaya ve Gürsu Mahallesi Halkıyla Kucaklaştı kapıları tek, tek çalarak vatandaşlara projelerini anlattı.

31 Mart'ta taçlanacak ve kazanan Çameli’de  olacak kazanan bir olacağız. Ben Çameli’mize teşkilatlarımız da vatandaşlarımıza çok güveniyorum ve seçimle ilgili kendimizden de çok eminiz. Bizler inandık bu yola çıkarken ve İnşallah bunu zaferle taçlandıracağız. Çameli’mizin  yüzünü güldürecek projelerimiz açıklıyoruz .  Kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın evlerinin önüne kadar parke taşı döşeyip, yazın tozdan, kışın çamurdan kurtardık. Bugün ziyaret ettiğimiz mahalle sakinlerimiz de yapılan hizmetlerden dolayı bizlere teşekkür etti

Mahalle sakinlerinden Cumhur İttifakı adayı olarak hem kendisine hem de Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan ‘a destek isteyen Başkan Arslan , "5 yıllık dönemde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Çameli’de  dev projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdi önümüzdeki dönemde de Cumhur İttifakı’nın da gücüyle Çameli’yi  her alanda zirveye taşıyacağız. Sizden isteğim AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakına destek verin dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER