© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ARSLAN KAR KÜRÜME ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri İlçede etkili olan kar yağışı sonrası olumsuz etkilerine en aza indirmek için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur İle birlikte kurduğu karla mücadele ekibin çalışmalarını yerinde inceledi.

Tüm iş makinelerinin faaliyette olması ve ilçe merkezindeki ana arterlerde ve Mahalleler’de kar küreme ,yol açma, tuzlama çalışmalarının aralıksız sürmesi talimatlarını veren Başkan Arslan’ın , sahadaki denetimlerini sürdürüyor. Yol açma,Tuzlama ve Kürüme çalışmalarına gittiği mahallelerde Muhtar ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu sohbet etti Mecbur kalmadıkça özel araçlarımızla dışarı çıkmayalım. Araçlarımıza muhakkak kar lastiği taktıralım zincirsiz yola çıkmayalım dedi.
TÜM YOLLARIMIZ AÇIK DURUMDA
Başkan Arslan Çameli Belediyemizin ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz tarafından kırsal mahalleler, şehir merkezi, ana arterler ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Gece ve gündüz ekipler tarafından yapılan düzenli çalışmayla birlikte araç ve yaya trafiğinde sorun yaşanmadı. Kar küreme araçlarıyla yollar açık tutulurken, kaldırımlarda temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor dedi.
PERSONELE TEŞEKKÜR
Vatandaşımıza hizmet noktasında birlikte mesai harcadığımız değerli personelimiz ile bir araya geldik. Çameli'ye hizmet için fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan siz değerli çalışma arkadaşlarıma Çameli halkı adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER