© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan Lavanta Bahçesini Gezdi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli İlçesi Gürsu Mahallesinde Çameli Belediyesinin fide destekleriyle gerçekleşen Lavanta Bahçesini gezdi.

Başkan Arslan İlçemizde artık lavanta bahçesinindi yer aldığını  günübirlik ve Çameli İlçesini ziyaret eden vatandaşlarımız Lavanta Bahçesinde görsel şölenin doğanın rengi  mor ve yeşile dönüştüğü  eşşiz güzelliğin tadını çıkaran ziyaretçiler aileleriyle gün boyu mis kokulu  Lavanta Kokulu Bahçede hoşça vakit geçirip  gezdiklerini ve fotoğraf çektirdiklerini dile getirdi

Başkan Arslan , lavanta üretiminde ilçenin geldiği noktanın sevindirici olduğunu, daha da ileri noktalara taşınması için üreticilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Gelen Ziyaretciler Fotografları sosyal medya’da paylaşarak yorumcular tarafından  Fotoğrafları gördüğümde ‘’Mümkün değil, kesin Fransa’nın Provence bölgesidir’’ demiştim hatta. Lavanta bahçelerini gezdim, kendim gördüm ya çok gurur duydum, gerçekten bir minik Fransız Provence Köyü var Çameli’de diyorlar 
Fransa’nın Provence bölgesi’ne gitmeye gerek kalmadı

Memlekette hazır Lavanta Kokulu bir Köy varken Fransa yerine hemen Çameli’ye   Ziyaret sezonu devam ediyor. 

Ağustos ayı boyunca ziyaret mümkün planlara alın mutlaka. Doğaya yapılan her seyahat çocuklar için paha biçilemez. Yoğun okul döneminden sonra tatili hakeden çocukların da çok eğleneceğini söyleyebilirim dediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER