© Haber20Denizli 2022

Başkan Arslan Resim Kursunu Ziyaret Etti

Hayri Dev Kültür Merkezi'nde açılan Resim Kursunu ziyaret eden Başkan Arslan kurs hocasından bilgi aldı. Başkan Arslan sanata ve sanatçıya daha çok önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Her yaştan insanın sosyal ve kültürel faaliyetle bulunması gerektiğini vurgulayan Başkan Arslan, resim kursuna katılan vatandaşlarla sohbet ederek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Arslan belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri yakından takip ettiklerini ve desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.

KURSİYERLER ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Resmi tuvale aktarma ve yağlı boya tekniğini uygulama bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programları yağlı boya, resim kursu büyük ilgi görüyor. Başkan Arslan ''Kursiyerlere verilen eğitimlere katılarak keyifli, verimli ve üretken vakit geçiriyorlar. Yağlı boya’ resim kursuna katılan kursiyerler birbirinden güzel yağlı boya tablolarını ortaya çıkarmaya başladıklarını görüyoruz.'' dedi.

BAŞKAN CENGİZ ARSLAN’A TEŞEKKÜR

Resim kursuna katılan kursiyerler ”Burada sosyalleşiyoruz , farklı konularda sohbetler ediyoruz ve kendimizi iyi hissediyoruz. Bize bu imkânı sağlayan Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a yetkililere çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Başkan Arslan, ''Hayri Dev Kültür Merkezi'ni kazandırarak sanata önem verenlerin ve güzel sanatlara olan ilgisinin artmasına vesilen olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER