© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN AVNİ ÖRKİ’YE GENÇ ASKON’DAN ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi , Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (GENÇ ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır, Başkan Avni Örki’ye  yoğun programları arasında kendilerini kabul ettikleri için memnuniyet duyduklarını dile getirerek ‘’Genç ASKON Denizli Şubesi olarak yaklaşık 1 yıldır Denizlimize hizmet etmekteyiz. Gençlerin yer aldığı bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ‘’Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve değerli yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Ziyaretin ardından Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır özel olarak tasarlanmış hediyeyi Başkan Örki’ye takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER