© Haber20Denizli 2022

Başkan Çöl'e "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" ödülü

AFYONKARAHİSAR (AA) - Bu yıl yedincisi düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anketini oylayan vatandaşlar, Kentsel Tasarım Kategorisinde Bedesten Projesi ile Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü Türkiye genelinde yılın başarılı belediye başkanı ödülüne layık gördü.

Kayseri'de düzenlenen ödül töreninde 19 farklı hizmet kategorisinde ödül almaya hak kazanan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ödüllerini aldı.

Ödülün anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Çöl, "İlerleyen zamanlarda unutulmayacağınız, hayır duaları alacağınız, iz bırakacağınız işler yapmak, önemli. Şükürler olsun ki bizler de ilçemizi örnek olacak projelerle büyütmeye, daha konforlu bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Şehir merkezinde, taşrada her alanda, sadece yasanın gerektirdiği işlerde değil, eğitimde, kültürde, sağlıkta her alanda gayretle çalışıyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben bu organizasyonu yapan ekibe, bizleri bu ödüle layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER