© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN GÜNGÖR İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA 2023 SEÇİMLERİNİ İŞARET ETTİ!

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

BAŞKAN GÜNGÖR İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA 2023 SEÇİMLERİNİ İŞARET ETTİ!

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmanın öncelikli olduğunu belirten Başkan Güngör, “Ege’nin Vizyon kenti Denizli’mize eser ve hizmet kazandırmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mazimizden aldığımız güç ile çok daha güzel bir Denizli için istişare toplantılarımıza devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR 27 MART 1994 YEREL SEÇİMLERİNE DEĞİNDİ!

AK Parti Denizli İl Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanlarını ağırlayan Başkan Güngör gerçekleşen istişare toplantısında Türkiye’nin dönüm noktası 27 Mart 1994 Yerel Seçimlerine değindi. Başkan Güngör “27 Mart 1994 Türkiye siyasi hayatı bakımından oldukça önemli bir tarihtir. Bu tarihte yapılan yerel seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek olan belediye başkanlığını kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın İstanbul’da seçimleri kazanması sadece yerel yönetimlerde bir şehrin belediye başkanlığının değişmesi anlamına gelmemiştir. Toplumun taleplerini yerine getirmekle yükümlü olunduğu belediyecilik anlayışını oluşturmayı başaran Recep Tayyip Erdoğan, sosyal belediyecilik ve vatandaşların aldığı hizmetin kalitesinde ilerleme sağlanmıştır. Belediyelerin, yerel yatırım imkanlarının artırılması konusunda kaynakları genişletilmiştir. Altyapı, konut inşası, ulaştırma projeleri ve sosyal yardımlarda iyileştirmeler yapılmıştır. Bu anlayışla 20 yıldır ülkemizin her kesimine ulaşarak vatandaşlarımızın refah seviyesini arttırdık” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TÜRKİYE İDEALLERİMİZE KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ”

AK Parti olarak 2023 seçimlerine hazırlanırken vatandaşlara hizmet etme yolunda büyük emekler vererek çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük Türkiye ideallerimize kararlı bir şekilde durmadan yorulmadan yürümeye devam ediyoruz. AK Parti'nin vizyonu, bir bütün olarak güçlü Türkiye'yi, yerelde de güçlü Denizli’mizi aydınlık dolu yarınlara taşıyabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.  Gayretle çalıştığımız bu yolda ufak tefek sıkıntılarımız olabilir. Ama bizim için aslolan, tüm ilçelerimizin, mahallelerimizin genel sorunlarıdır ve o sorunların çözüme kavuşturulmasıdır. Tüm teşkilatımız ile ev ev, hane hane dolaşarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gayretle çalışıyoruz. Seçimlere aylar kala kuruluşundan beri girdiği her seçimden birinci çıkan AK Parti olarak 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı da ayrıca ilçe belediye başkanları da teker teker söz alarak yaptıkları saha çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalara ilişkin de yol haritasını belirlendi.a

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER