© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN KIRAR, “TURİZMİN DE DEVASI OLACAĞIZ”

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar 15- 22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kırar mesajında, “Sorumlu, sürdürülebilir ve sezonsuz bir turizm inşa edeceğiz” dedi.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar 15- 22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kırar mesajında, “Sorumlu, sürdürülebilir ve sezonsuz bir turizm inşa edeceğiz” dedi.

 

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında önemli konulara dikkat çekti. Başkan Kırar, Turizm ülkemize sadece ekonomik anlamda getiri sağlamıyor.  Turizm, farklı coğrafya ve kültürlerden gelen yerli ve yabancı misafirler ile kaynaşmamızda ve yeni şeyler öğrenmemizde de önemli bir rol üstleniyor. Şehirlerin ve ülkelerin kalkınmasında önemli bir görev üstlenen turizm ülkemizde ve dünyada hızla yayılan Covid-19 salgını ile derinden etkilendi. Bu salgının turizm üzerindeki etkilerini henüz atlatamamışken Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem felaketi ile derinden sarsıldık. Bakanlığın sektöre yönelik açıkladığı tedbir paketleri ne yazık işe yaramadı. Ülkemizin ekonomisinin durumu ortada. DEVA Partisi olarak bizler Turizm’in de Devası olacağız” İfadelerini kullandı.

 

Sorumlu, sürdürülebilir ve sezonsuz bir turizm inşa edeceğiz. Binlerce yıldır yüzlerce medeniyete ev sahipliği yapan ülkemizin; tarihiyle, doğasıyla ve kültür varlığıyla turizm açısından ne kadar yüksek bir potansiyelde olduğunu biliyoruz. Ülkemizde az yatırımla büyük istihdam oluşturabilecek ve bölgesel kalkınmada atılım sağlayabilecek turizm sektörü, yanlış politikalar nedeniyle potansiyelini kullanamıyor. Dış ilişkilerin tutarsızlıklar ve kişisel dürtülere heba edildiği otoriter yönetim anlayışı ile Avrupa’nın da haksız uygulamaları birleşince Türkiye Cumhuriyeti pasaportumuz hak ettiği değeri göremiyor. Tüm bunlara rağmen hemen hukuk devletini sağlayarak tam demokrasinin inşa edilmesi ve ülkemizi itibar sahibi yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Taşı toprağı tarih olan ülkemizi turizmin gözbebeği yapmak için mücadelemize devam edeceğiz. DEVA iktidarında vatandaşımız kendi ülkesinde özgürce tatil yapabilecek. Ülkemiz turizminden elde ettiği gelir ile topyekûn zenginleşecek”

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER