© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN KIRAR VE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN SARAYKÖY’E ÇIKARMA!

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve 28. Dönem milletvekili aday adayları Sarayköy’e çıkarma yaptı.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve 28. Dönem milletvekili aday adayları Sarayköy’e çıkarma yaptı.

Sarayköy’de Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı, çarşı esnafını, sanayicileri ve vatandaşları ziyaret eden heyet ilçenin sorunlarını dinledi. Başkan Kırar’a 28. Dönem Milletvekili aday adayları Sevgi Dalbudak, Fesih Can, Mehmet Emir Tuğrul, Kevser Yavaş, Nazmi Kızıltepe, Adile Abacı ve Zeliha Çiftçi eşlik etti. Esnafla konuşan Başkan Kırar, “Bu kriz ortamında iktidar hayal satmaya devam ediyor” dedi.

Başkan Kırar “Enflasyonu İki Sene İçinde Tek Haneye Düşüreceğiz”

Esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kırar ve DEVA Partisi 28. Dönem Milletvekili aday adayları, ekonomik sorunlar için çözüm yöntemlerini anlattı.  Başkan Kırar yaptığı konuşmada, “DEVA iktidarında, artan masraf ve maliyetleri düşürecek çalışmalarımız hazır.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan öncülüğünde krizi en fazla altı ayda bitirecek, enflasyonu iki sene içinde tek haneye düşüreceğiz. Ülkemizin bel kemiği olan esnaflarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Düşük faizli uygun vadeli krediler ve teşvikler ile esnafımızı destekleyeceğiz. Mevcut borçları ve faizleri yeniden yapılandıracağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Kırar “Kaşıkla Verip Kepçeyle Almayacağız”

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar, partisinin esnafın derdine deva olacak önerilerini anlattı. Başkan Kırar konuşmasında, “İş yerini kapatan esnaf sayısı aldı başını yürüdü. Yokluk ve yoksulluk her geçen gün artıyor. Böyle bir ortamda iktidar hayal satmaya devam ediyor. Esnafın, işletme sahiplerinin, çalışan ya da çalışmayan vatandaşların kriz aşamasından buhran ve psikolojik bunalım aşamasına geçtiğini görüyoruz. DEVA Partisi iktidarında nakit ve kredi desteğini kapsayan süre ve miktarı genişleteceğiz. Biz mevcut iktidar gibi kaşıkla verip kepçeyle almayacağız. İnsanlarımız enflasyondan bıktı usandı. Geleceğe yönelik güzel günlere büyük özlem duyduğunuzu biliyorum. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Bu kabustan kurtulacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER