© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ÖZTÜRK ‘‘Gerekirse Çadırda da Hizmet Veririz ’’

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün içten istek ve talepleri doğrultusunda ve uzun uğraşmaları sonucunda ilçemize kazandırdığı Pamukkale Üniversitesi Çardak OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona gelindi.

Yıllardır özlenen beklenen, hayalden öteye geçemeyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nun Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından müdür, yüksekokul sekreteri ve 3 öğretim görevlisi atanmıştır. Meslek yüksekokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacaktır.  Çardak Osb Myo ilçenin gelişimine hem kültürel anlamda hem de bölgede kurulacak olan sanayi bölgesi kuruluşlarına büyük katkı sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk ‘‘ 5 yıl önce göreve gelirken Çardak için en büyük iki hayalim vardı.Bunlardan birisi yıllardır atıl durumda olan Organize Sanayi Bölgesi’nin faliyete geçirilmesi diğeri de ilçemize meslek yüksekokulu kazandırmaktı.Çok şükür iki hedefimde de mutlu sona ulaştım.                                                                                 Gözün Aydın ÇARDAK...
Pamukkale Üniversitesi OSB Çardak MYO için müdür olarak Doç. Dr. Sayın 
Selami Kesler, bir yüksek okul sekreteri ve üç öğretim görevlisi atanmıştır. Bizde Üniversiteye tahsis ettiğimiz belediye binamızın ikinci katında tadilata başladık. 1 ay içinde tadilatı bitirerek Üniversitemizin faaliyete geçmesini sağlayacağız. Önemli olan kalıcı eserler bırakmaktır biz gerekirse çadırda da hizmet veririz.’’ ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER