© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN SAĞINÇ MAZBATASINI ALDI

Kale Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Salih Sağınç, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Kale Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Salih Sağınç, mazbatasını törenle aldı. Mehmet Salih Sağınç’ın mazbatasını almasının ardından Belediye meclis üyeliğine seçilenler ve mahalle muhtarları da mazbatalarını aldı. Mazbata törenine Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, eşi ve çocukları, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Başkan Sağınç, yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, ‘’ Şimdiye kadar 10 aylık süreçte vekaleten de yürütmüş olsak da büyük işlerin altına imza atmış olduğumuzu düşünüyoruz. Kale’miz için mücadele ortaya koyduk. Meclis üyelerimiz ile birlikte önümüzde ki 5 yıllık boyunca Kale’mize, 32 mahallemize her zaman dile getirdiğimiz gibi hiçbir ayrım gözetmeden ve 32 mahallemizin her birini baş tacımız bilerek 5 yıl boyunca hizmet etmeye çalışacağız. İnşallah güzel bir 5 yıl bizi bekliyor. Uyum içerisinde dayanışma içerisinde Kale’mize güzel şeyler kazandıracağımıza ben inanıyorum. Kale’mize, Denizli’mize, Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.

Mazbata töreninin ardından Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Belediye meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER