© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN SAĞINÇ'TAN 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİNE DAVET

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenecek olan etkinliklere Kale halkını davet etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü,  Kale Belediyesi'nin hazırladığı etkinliklerle yad edilecek. Fetö'nün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren kahramanca duruşu ile büyük takdir toplayan Denizli tarihi gecenin yıldönümünde de yine ayakta olacak. Kale Belediyesi tarafından hazırlanan program 15 Temmuz Pazartesi günü öğle namazında Aziz şehitlerimizin ruhu için mevlüd-i şerif okutulup lokma hayrı düzenlenek.Ardından saat: 21.00'de Kale- Çarşı meydanı'nda etkinliklere devam edilecektir. 

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, '' Destanını yazan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anacağımız, Türkiye'nin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini ve birlik beraberliğimizi tüm Dünya'ya bir kez daha göstereceğimiz 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER