© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN SAĞINÇ'TAN DAVET VAR !

AB ve Türkiye cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ''LEADER tedbiri Farkındalık Yaratman ve Yerel Halkı Harekete Teknik Destek Projesi'' yürütülmektedir.

Proje Denizli'nin de dahil olduğu 10 IPARD ilinde uygulanacaktır.Proje ile LEADER yaklaşımına yönelik bilgilendirme, farkındalık yaratma ve yerel halkı harekete geçirme faaliyetleri yürütülecek, her ilde Yerel Eylem Grubu oluşumu desteklenecektir. Bu proje Denizli İlçeleri arasından objektif kriterlere göre uygunluğu olan Kale ve Beyağaç ilçelerinde de ortak bir çalışma ile başlanmıştır.

Önümüzdeki günlerde KALEBEY Yerel Eylem Grubu Derneği kurulacak olup, faaliyetlerine başlanacaktır. 

Bölge üreticilerine birçok katkısı olacak olan LEADER çalışmasının başarıya ulaşmasında Kamu ve  Tüzel kurumlarının yanında bölge halkının, Sivil Toplum Örgütlerinin desteği beklenmektedir. 

Bakanlık tarafından projede görev alan AB Yerel Kalkınma Rehberi Koray Kaya, Kale ve Beyağaç ilçelerinde de bulunan kamu kurumlarına, meslek kuruluşlarına, özel işletmelere, Sivil Toplum Kuruluşlarına/stk), çiftçilere, muhtarlara bu projeyle ilgili olarak 15 Haziran 2019 Cumartesi günü saat:17.00'de Kale Belediyesi Düğün Salonu'nda Tanıtım sunumu yapılacaktır.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, tanıtım sunumuna tüm Kale ve Beyağaç halkını davet etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER