© Haber20Denizli 2022

Başkan Sağınç Mahalle Mahalle Geziyor

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale ilçesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimleri kapsamında mahalle mahalle gezerek vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim stratı verdikten sonra çalışmalara hız veren AK Parti Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç ve beraberindeki heyet, mahallelerde vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Kayabaşı, Demirciler, Belenköy, Karaköy, Gülbağlık, Gölbaşı mahallelerini ziyaret eden başkan Sağınç, vatandaşla buluşarak istişarelerde bulundular. 

Ziyaretlerde vatandaşlara '' Kale'mizde 32 mahallemizde Allah'ın izniyle kimseyi kırmadan, dökmeden, ayrım yapmadan ve vatandaşlarımızdan aldığımız sağlam bir güç ile hizmet için gümbür gübür geliyoruz. Bizleri bağrına basan vatandaşlarımıza ayrı ayrı, yediden yetmişe herkese en kalbi duygularla teşekkür ediyorum.''

Başkan Sağınç, 'Hizmet işi Gönül işi. Bu düşünceyle birlik ve beraberliğimizin hamuru olan samimiyetle belediyecilik hizmetlerimizin temenlini hep beraber oluşturacağız.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER