© Haber20Denizli 2022

Başkan Şevik’ten yeni yıl mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2020'in tüm insanlığa, ülkemize ve Buldan’ımıza barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yayınladığı yeni yıl mesajında,  her yeni yılın, yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar demek olduğunu belirterek, "Biz de 2020 yılını,  Buldan’ımıza kazandıracağımız yeni hizmetlerin, temennisiyle karşılıyoruz. Buldan’ımıza modern bir çehreye kavuşturacak, daha modern, sosyal ve kültürel alanda daha aktif,  turizm alanında daha güçlü bir ilçe konumuna kavuşturmak için çalışmalarımızı 2020 yılında da tüm gayretimizle sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Şevik,  2020 yılının öncelikle tüm insanlığa, ülkemize, Denizli’mize ve Buldan’ımıza barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak şunları şöyledi:  “Birlik ve beraberlik ruhumuzla, çalışan ve üreten Buldanlı hemşerilerimle,  dinamik ve hedefi olan gençlerimizle beraber, ilçemizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.  Yeni yılın hoşgörü, sevgi ve refahın tüm ilçemizi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER