© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Başkan yardımcısı Hüseyin Erdem ve meclis üyeleri ile birlikte Acıpayam Ülkü Ocaklarına ziyarette bulundu.

Acıpayam MHP İlçe Başkanı Günday İlhan ,Ülkü Ocakları Başkanı Cumhur Turgut ve Ülkücü gençler ile bir araya gelen Başkan Şevkan, "Gençlerin ocak terbiyesi ile yetişmesi ve Ülkü ocakları okumanın ilerlemenin önünü açacağına inanıyorum .Rahmetli Ozan Arif’in," Ey Türk Genci Bir Elinde Bilgisayar,Bir Elinde Kuran Olsun" sözünü örnek verdi.

Başkan Şevkan,ayrımcılık yapmadan sağ sol davasının geçmiş yıllarda bu millet çok bedel ödemiştir.İnşallah okuyarak gençlerimiz ülkemize yararlı birer birey olacağınızdan eminim dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan Ülkü Ocaklarına yaptığı ziyarette Başbuğ Alparslan Türkeş’in tablosunu hediye etti.

Acıpayam Ülkü Ocakları Başkanı Cumhur Turgut’ta Belediye başkanı Şevkan’a Başbuğ’un bir resmini takdim etti.

Ocak Başkanı Cumhur Turgut; Belediye Başkanımız ve meclis üyelerinin, ocağımıza yapmış olduğu ziyaret bizleri mutlu etmiştir.Acıpayam Ülkü Ocaklarımız gençlerimizin kitap okuyabileceği bilgi edinme mekanı olarak gençlerimize faydalı olmaktayız.Allah Türk Milletimizi Korusun ve Yüceltsin dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER