© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ŞEVKAN KUYUCAK MAHALLESİ'NDE

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yaptığı gezi ve incelemeler kapsamında Kuyucak Mahallesi'ne ziyarette bulundu.

Başkan Şevkan, mahalle sakinleri ile görüşerek, mahallede yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

 

Yapılan ve yapılması gereken çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Şevkan, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini bire bir dinledi.

 

Çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunan Şevkan, parkta oynayan çocuklara da yakından ilgilendi.

 

Mahalle sakinleri  “Başkanımıza bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Mahallemizin ufak tefek sorunları vardı. Onların istişaresini yaptık. Kendilerine taleplerimizi anlattık. İnşallah kısa zamanda bitecektir. Başkanımızın yükü ağır, Allah yar ve yardımcısı olsun" dediler.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ''Kuyucak mahalle ziyaretimizde belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde gözlemledik. Yapılacak ve düzeltilecek olan hususlarda mahalle sakinlerimizle tespitlerde bulunduk. İlçe merkezindeki güzelliğin tüm mahallelerimize yansıması amacıyla başladığımız üstyapı çalışmalarımızın tamamı bittikten sonra, bir bütün halinde Acıpayamımız çok daha güzel noktaya gelecek’’dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER