© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ŞEVKAN VATANDAŞLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle sakinlerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerini Kuyucak mahallesinde devam ettirdi.

Başkan Şevkan’ın Kuyucak mahalle gezisine  AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Himmet Zeybek, mahalle başkanı  İnanç Alpay, birim müdürleri ve teknik ekibi  ile incelemelerde bulundu.

 

Ziyaret etmiş olduğu Kuyucak mahallesinde  Acıpayam Belediyesinin hizmetlerinden vatandaşların memnun olduğunu gören Başkan Şevkan, kalan eksikleri değerlendirmeye aldı ve Belediyenin hizmet kapısı olduğunu belirterek çalışmaların daha yoğunlaşacağını söyledi.

 

SİZLERİN MEMNUNİYETİ ÇALIŞMA AZMİMİZİ DAHA ÇOK ARTTIRIYOR...

 

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan: "Acıpayam Belediye Başkanı olarak halkımızla daha iç içe olmak için gayret gösteriyoruz. Halkın arasında olmak sorunları yerinde incelemek Acıpayam Belediyesi olarak daha kaliteli hizmet vermemize vesile oluyor. Gezdiğimiz mahallelerde vatandaşlarımızın memnuniyeti ile karşılaşıyoruz. Sizlerin bu memnuniyeti bizim daha büyük bir şevk ile hizmet yapmamızı sağlıyor" dedi.

 

GÖNÜL İSTERKİ HERŞEYİ BİR ANDA YAPALIM....

 

Başkan Şevkan : "Acıpayam  Belediyesi olarak mahallelerimizin eksiklerini sırasıyla tamamlamaya çalışıyoruz. Gönül istiyor ki her şeyi bir anda yapalım. Fakat imkânlarımız çerçevesinde çalışmaları sürdürüyoruz. Eksiklikleri görüyor not alıyor ve öncelik sırasına göre elimizden geldiğince hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Devletimizden aldığımız güç ile beraber daha kalıcı işler başaracağımıza inancım tamdır. Halkımızdan sabır ve birlik beraberlik bekliyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER