© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle ilçedeki esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimizi, Denizlimizi, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Bayrağımızla donatıyoruz” dedi.

İlan edilişinin 95. yılında tüm ülkede coşku ve heyecan ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edildi. Başkan Subaşıoğlu hem esnafların ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı hem de Türk Bayrağı dağıttı. Başkan Subaşıoğlu tarafından dağıtılan Türk Bayrakları, esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Cumhuriyetimiz bugün itibariyle 95 yaşında. Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Cumhuriyet Bayramımız vesilesiyle ilçe esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Merkezefendimizi, Denizlimizi, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Bayrağımızla donatıyoruz. Merkezefendililerin, Denizlililerin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER