© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ZOLAN BAKLAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan ilçesini ziyaret ederek vatandaşla kucaklaştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan ilçesini ziyaret ederek vatandaşla kucaklaştı.Başkan Osman Zolan’a Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı, MHP Baklan ilçe Başkanı ve beraberindekiler eşlik etti.

İlk olarak Baklan Kaymakamı Burak Denklioğlu’nu ziyaret eden Başkan Osman Zolan,AK Parti MHP İlçe Teşkilatı ve AK Parti İlçe teşkilatı ile ardından Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’i makamında ziyaret etti.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ‘’ Biz şimdiye kadar büyün enerjimizle işimize baktık. Geriye dönüp baktığımızda Allah’a hamd olsun ki bu göreve gelmişiz. Sizinle birlikte el ele vererek bugünlere geldik. Arkamızda her zaman dağ gibi durdunuz. Gece gündüz çalıştık bu noktaya geldik. Bundan sonraki süreçte de el birliğiyle yeni hedeflerimiz olan projelerimiz var. İnşallah onları da tamamlarız.’’ dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘’ Bugün Baklan ilçemizi ziyarete geldik. Saygıyla,  coşkuyla, sevgiyle karşılandık. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.Baklan ilçemiz Büyükşehir ile arzu ettiği seviyeye geldi. Bugüne kadar hep vatandaşımıza, kardeşlerimize hep güleryüzle hizmet ettik. Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak dedik ve devasal işler yaptık. Birlikte omuz omuza yapmaya devam edeceğiz. Denizli parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bizim amacımız Denizli’de de ilçelerimizde de insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasıdır. Ben bunu tek başıma değil birlikte yaptık. Gece gündüz çalıştık. Baklan’a her gelişimizde güzelliklere imza attık. Her gelişimizde sevgi ile karşılanıyoruz. Milletimiz kendine değer vereni bilir. Ben öncelikle Baklan Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’e ve bütün Baklan halkına çok teşekkür ediyorum..’’ dedi.

Baklan Belediye başkanı Yusuf Gülsever, Başkan Zolan'a Baklanspor atkısı ve plaket takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER