© Haber20Denizli 2022

BAŞKAN ZOLAN'DAN ÇAMELİ ZİYARETİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli ilçesini ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Çameli ilçesini ziyaret etti.İlk olarak Çameli Kaymakamlığını ziyaret eden başkan Zolan,  Çameli Kaymakamından ilçe hakkında bilgi aldı. Ardından Çameli Beldiyesi'ni ziyaret ederek başkan Arslan tarafından Çameli cevizi ikramı yapıldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte esnafı ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ''Çamelimiz artık kabuğunu kırdı.Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin katkılarıyla tüm mahallelerimizde büyük bir değişim başladı.Çameli artık parlayan bir ilçemiz.İlçe merkezi haline gelen Çamelimiz yaylası ile, organik ürünleri, havası ile, daha da iyi olacak.'' dedi.

Çameli'de vatandaşla bir araya gelen başkan Zolan, vatandaşlarla birlikte sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Zolan, Cuma namazını Eşref Bitlis camiinde kılmasının hemen ardından Çameli MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.Çameli Taş Konaklarda, Çameli'nin güzelliklerini gören başkan Zolan, Karabayır, Akpınar, Sarıkavak, Ericek, Kirazlıyayla, Elmalı, Taşçılar, Gürsün, Arıkaya, Sofular mahallelerine de ziyaret edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER