© Haber20Denizli 2022

Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı

Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, “Regaip Kandilimizin başta Denizli’miz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin bu özel gecesini canı gönülden kutluyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Mağfiret, bereket ve lütfun bol olduğu mübarek üç aylara kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Mübarek 3 ayların yaşanan sıkıntı, dert ve karmaşanın sona ermesi için de çok kıymetli bir fırsat sunduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Cenab-ı Allah’ın kullarına birçok lütuf ve ihsanda bulunduğu Regaip Kandili kıymeti ve değeri büyük bir rahmet gecesidir. Bize af kapılarını açan bu müstesna gecede, kırgınlıklarımızı sona erdirmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Bu mübarek ayların tüm sıkıntılarımızın bertaraf edilmesine, manevi arınmaya, huzura ve hepimizi derinden etkileyen salgın sürecinin son bulmasına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim. Regaip Kandilimizin başta Denizli’miz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin bu özel gecesini canı gönülden kutluyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER