© Haber20Denizli 2022

BAYRAM'DA ÇAMELİ'YE YOĞUN İLGİ

Çameli ilçesinin en önemli mesire yerlerinden olan Paşa Deresi, Kolak Gölü Mesire alanı ve diğer mesire alanları Kurban Bayramı'nda doldu taştı. Piknik ve dinlenmeye gelenler ve sıcaktan bulanan vatandaşlar 5 gün boyunca Çameli’nin buz gibi atmosferini soludular.

Kurban Bayramı nedeni ile Çameli ilçesine dışarıdan gelen vatandaşlar hem aileleri ile bayramlaşıp mutluluklarını paylaşırken hem de uzun zamandır görmedikleri ilçenin güzel yerlerini görmek ve havasını teneffüs etmek için geldikler. Çameli’nin muhteşem doğası ve doğanın cömertçe davrandığı mesire alanları gezenlerle doldu taştı.

HUZURLU BAYRAMIN ADRESİ ÇAMELİ

Kurban Bayramı süresince piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen Denizli'de piknikçilerin tercih ettiği adres Kolak Gölü,Yörük Oturağı ve Paşa Deresi Mesire alanları oldu. Bayram tatilini fırsat bilen binlerce denizli sakini, tatil süresi boyunca temiz havanın keyfini çıkarmak ve aileleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmek için Çameli'ye akın etti.

Çameli’nin hafta sonları olduğu gibi bayramda da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ''Sıcaktan ve iş stresinde bunalan vatandaşlar bayramı bahane ederek İlçemizdeki mesire alanları ve doğal güzelliklerindeki şelalaleri gezme fırsatı buldu. Bayram nedeniyle artan trafik ve nufüsun 4 katına çıkmasına rağmen belediyemiz bayram öncesi aldığı tedbirler ile ilçemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER