© Haber20Denizli 2022

BELEDİYE PERSONELİ YILDIRIM'IN MUTLU GÜNÜ

Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Öznur Yıldırım dünya evine girdi.

Düğüne Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ,Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ,Çameli Belediyesi Birim Müdürleri, Çalışma Arkadaşları akrabaları, sevenleri ve davetliler katıldı. Yapılan muhteşem düğün merasimi ile dünya evine giren çifti çalışma arkadaşları da yalnız bırakmadı.

BAŞKAN NİKAHI KIYDI

Öznur Yıldırım ve Yusuf Bozok Çiftin nikâhını kıyan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan. "Sevgili gençler, şu andan itibaren aile birliğiniz kurulmuştur. Evlenmede asıl olan aile birliğinin ömür boyu mutluluk içinde korunmasıdır. Mutluluk karşılıklı sevgi ve saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günlerinizde olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır" dedi. Başkan Arslan evlenme cüzdanını Öznur Bozok’a teslim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okunurken bu mutlu gününde yalnız bırakmayanlar dostları gönüllerince eğlendi. Sevenlerine düğüne katılımlarından dolayı teşekkür eden çift, “Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan Başta Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ‘a ve bütün arkadaşlarımıza, sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Darısı bütün genç kardeşlerimizin başına olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER