© Haber20Denizli 2022

Beni tek ayakla bırakmayın!

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Buldan’ı ziyaret etti.

Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ile birlikte Türlübey, Karaköy, Kadıköy ve Yenicekent mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Zolan, “Buldan’da 5 yıl tek ayakla koştum. Şevik ile çift ayak oluruz ve Buldan’a daha güzel hizmet veririz. Bu kez de beni tek ayak bırakmayın” diyerek destek istedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Buldan’ı ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’a,Cumhur İttifakı MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik ile  MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.  Buldan’ın Türlübey, Karaköy, Kadıköy ve Yenicekent mahallelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, vatandaşlarla buluştu. 

“Beni tek ayakla bırakmayın!”

 Büyükşehir olduktan sonra Denizli’nin bütün ilçelerine, mahallelerine hizmet yapmaya çalıştıklarını dikkat çeken Zolan, “Biz sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz dedik. Çok şükür geldiğimiz günden itibaren her yönüyle hizmet etmeye hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Çünkü sizler bize güvendiniz. Ve yetkiyi bize verdiniz kararınızı o noktada kullandınız.  Bizimde sizlere hizmet  etmeniz gerekiyor. Bizlerde Buldan’nın tüm mahallelerinde hizmet etmeye çalıştık. Herşeye yapmaya gayret safrediyoruz” dedi.

Karaköylülerden gelen talepleri de  dinleyen Zolan, “Biliyorum, sizlerin en önemli sorununuz yol. Burası coğrafi anlamda da Denizli’den uzak olan biryer. Dağlık bir yer. O nedenle biraz zor ama olsun. Hizbir zorluk bizi yıldıramaz. Virajların genişlemesi gerekiyorsa onu da yaparız.  Tabi Buldan’da tek ayakla koşmaya çalıştım. Tek ayakla koşuyoruz dimi biliyorsunuz. Şimdi bana ikinci bir ayak verecek misiniz? Beni tek ayakla bırakmayın!” diye konuştu.  

Yol Zolan’dan, pazaryeri Şevik’ten

Karaköy’den sonra Yenicekent’e geçen Zolan ve beraberindeki heyet burada da vatandaşlarla biraraya geldiler.  Buldan-Denizli Karayolunun Yenicekent’e bağlayanh yolun genişletilmesiyle ilgili talepleri de değerlendirileceğine söz veren Zolan, “Ben söz veriyorum. Yolu ben yapacağım. Ama ikinci bir önemli sorununuz olduğunu da biliyorum. Kapalı pazaryerini de  Mustafa Şevik  yapacak. Ayrıca, Yenicekent, turfanda üzümün merkezi. Böyle verimli topralara sahip Yenicekentililerimizin ürünlerini değerlendireceğimiz kooperatif veya birlik oluşturulacak. Birlik olursak, ürünlerinizi değerinde pazarlayabilirsiniz. Birileri geliyor üzümlerinizi yok pahasına alıp gidiyor. Bu birileri gemilerini yürütürken sizleri de batırıyor. Artık böyle olmamalı” diyerek üreticiye destek sözü verdi.  

Denizli valiliği tarafından yürütelen Tripolis kazılarına Büyükşehir olarak destek verdiklerini de belirten Zolan, kazıların hızlandırılması için desteklerinin artarak devam edeceğini de  söyledi.

“Antik kral yolunu canlandıracağız”
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Osman Zolan’a  desteklerinden dolayı teşekkür eden  Mustafa Şevik, “İlçemizin en önemli turizm ayağı Tripolis ve Yayla Gölü. Bu kültür miraslarımızı Hierapolis ile bağlayabiliriz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın söz verdiği Yenicekent yolunun yapılması bunun içinr çok önemli. Pamukkale’den başlayarak Laodikya, Tripolis, Buldan Kültür mirası dokiması ve Yayla Gölü çok canlı bir turizm güzergahı. Bu hat Babadağ üzerinden Afrodisias’a kadar ulaşabilir. Eski kral yolu canlanabilir. Denizli’nin bunun çok fazlasını kaldırabilecek kapasitesi var. Biz orta ve uzun vadede hem Buldan hem de Denizli’nin geleceğini sanayi yanında kültür, turizm, termal ve organik tarımı içeren organizasyonda görüyoruz. Bunu bu dönem hayata geçirebiliriz. Çünkü,üç ayaklı kaynağım olacak. Yerel kaynaklarımızı, büyükşehir ve merkezi bütçe kaynaklarıyla daha güçlü hizmet edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER