© Haber20Denizli 2022

BEŞ YILLIK BAŞARI SİZLERİN ESERİDİR

Başkan Arslan Personelini Yemekte Ağırladı.

Çameli Taş Konaklarda düzenlenen programa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila Aydın ,Birim Müdürleri ve Çameli Belediyesi Personeli katıldı . 5 yılda neredeyse Çameli’yi yeni baştan inşa ettik. Ben Yapmadım siz yaptınız hep beraber yaptık hepimiz birlikte yaptık dedi.

EMEK EN KUTSAL DEĞERDİR

Başkan Arslan özverili, iş disiplini olan ve çalışma prensibi içinde hizmet veren bir belediye olduğumuzu söyleyerek tüm emekleri için mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Çameli’miz için, inandığımız yolda daima yeniliğe ve gelişime doğru çalışmaya gayret etmemiz gerektiğini dile getiren Başkanımız, Çameli Belediyesi olarak birlikte ve takım halinde çalışmakla güzel işler ortaya çıkardığımızı ve ilçemiz için bu gayretlerin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi

SİZ VARSANIZ BEN VARIM

Çameli Belediyesi çevrenin en iyi örnek belediyelerinden bir tanesi çünkü gerçekten çalışma arkadaşlarımız hep Çamelimizin kendi çocukları hep birbirimiziz biz büyük bir aileyiz. Cenab-ı Allah’tan bu büyük ailenin kazasız belasız yıllar boyu başarıyla devam etmesini diliyorum.

ARSLAN ‘’ BEŞ YILLIK BAŞARI SİZLERİN ESERİDİR

Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, ilçe yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediye olduğunu ifade etti. Başkanımız Cengiz Arslan “Belediyemiz tarafından yapılan hizmet çalışmalarında belediye çalışanlarımızın emeği çok büyük. Hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunları halka sunanlar da belediye çalışanlarıdır, Bu vesile ile ilçem adına ve Çameli Belediyesi adına yaptığınız çalışmalar ve bu çalışmalardaki özverili gayretlerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum

BELEDİYE PERSONELLERİ BAŞKAN ARSLAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye personeli ise düzenlenen gece’den dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER