© Haber20Denizli 2022

BEYAĞAÇ SKM COŞKU İLE AÇILDI

AK Parti Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akçay’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıldı.

AK Parti  Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akçay'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti  Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akçay, ‘’Sevgili hemşerilerim 10 yıldan bu yana Beyağaç’ımıza sizlerle beraber hizmet etmek için uğraşıyoruz. Bu hizmetimizde bize destek olan başkanlarımız ile hep beraber Beyağaç’ımıza hizmet etmek için uğraştık. Bundan sonra üçüncü bir 5 yıl içinde  partimiz Cumhur İttifakı bizim aday olmamızı öngördü.31 Mart’ta inşallah alırsak inşallah Beyağaç’a diğer hizmetlerimizi de inşallah sizlerle beraber tamamlayacağız.

İnşallah 31 Mart’a güzel duygularla, bu memlekete hizmet edecek olan insanların işbaşında olması için gece gündüz çalışmayı hiçbir hesabı hiçbir kitabı olmadan çalışmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER