© Haber20Denizli 2022

BEYAĞAÇLILARIN COŞKUSU MEYDANLARA SIĞMADI

AK Parti Beyağaç Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Akçay’ın 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda gerçekleştirilen büyük mitinge Beyağaçlılar akın etti.

Gerçekleştirilen mitinge AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akçay, belediye meclis üyeleri, muhtar adayları, partililer ve çok sayıda Beyağaçlılar katıldı.

Mitingde konuşma yapan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, ‘’ Heyecanımızın yenilmesi için son 1 gün kaldı. Yaklaşık olarak 3 aydır sahalardayız. AK Partimizle, milletvekillerimizle birlikte ilçelerimizde SKM açılışlarımızı gerçekleştirdik. Şuanda mitingimizi gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki Cumhur İttifakımızın birlikteliği Türkiye’ye, Denizli’ye, Beyağaç’ta karşılık bulmuş. Meydanlarımızda AK gençlerimiz ile  Ülkücü bozkurtlar kardeşlerimiz ile hep birlikte olduk. 31 Mart yerel seçimlerinde de birlikte olmaya karar verdik. Beyağaç’ımıza yapılan hizmetlerimizi görüyorsunuz. Bu milletin bayrak, beka, ezandan başka bir derdi yoktur.’’ dedi.

Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Akçay, ‘’ 31 Mart yerel seçimlerdeki düğünümüze hepiniz hoş geldiniz. Bizim seçimimizin ana teması hep geleceğe bakacağız. Biz sizlere gelecekte de hizmet etmek için, taşı taş üstüne koymak için burada olacağız. Yaşam devam ettiği sürece hizmetlerimizde devam edecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte cenaze hizmetleri, evde bakım hizmetlerimiz, evde sağlık hizmetlerimiz ile gönüllerde taht kurduk.

31 Mart akşamı yine sizlerle başaracağız. Sözlerimin de başında söylediğim gibi bizim tek hesabımız var. Biz Beyağaç’ta taşı taş üstüne koymak istiyoruz. ‘’ dedi.

AK Parti Beyağaç Belediye Başkanı ve Başkan Adayı yapacağız hizmetleri tek tek Beyağaçlılarla paylaştı.İşte o hizmetler:

Beyağaç Kale yolu 39 km’den 25 km’ye daha güvenli hale getirilecek.

Beyağaç- Köyceğiz yolu tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.

Zeytinyağı sıkma tesisi yapılacak.

İlçe merkezine yeni camii yapılacak.

Çarşı ve demokrasi meydanları düzenlenecek.

İlçe merkezine yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacak.

Beyağaç’taki tüm arazi yolları ve mahalle bağlantı yolları düzenlenecek.

Kilit parke yapılmamış hiçbir mahalle kalmayacak.

İlçe merkezine içme suyu deposu yapılacak.

İhtiyaç duyulan tüm mahallelerde atık su tesisleri kurulacak.

İhtiyaç duyulan tüm arazilere kapalı devre basınçlı sulama sistemi yapılacak.

İlçe merkezindeki Sugözü düzenlenerek yeni bir piknik alanı yapılacak.

Uzunoluk - Cumhuriyet Mahallemiz ve Yeniçeşme- Eşenler Mahallemizi Birbirine Bağlayan Yolları Asfaltlayacağız. 

Seracılık Faaliyetleri Kapsamında; İlçemizde Alternatif Tarım Ürünlerinin Artırılarak Devam Ettirilmesi, İstihdama ve Kalkınmaya Katkı Sağlaması, İlçemizin Üretim Markası Haline Getirilmesi İçin, Üreticimize Teşvik ve Destek Projelerimizi Artırarak Devam Ettireceğiz.

İhtiyaç duyulan tüm mahallelere çocuk oyun parkları yapılacak, spor aletleri kurulacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER