© Haber20Denizli 2022

BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER

'Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler' anlayışı ile birleşen gönüllülerin hayata geçirdiği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Deyadd) üyeleri Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti.

2017/2018 eğitim öğretim yılında Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 300 öğrenciye eğitim materyalleri yardımı yapan Deyadd, yeni yılda yeni projeler yapmak için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret etti.

Çameli Belediyesi'nin projelerinden övgüyle söz eden dernek başkanı Pervin Adalıoğlu Karaörs, Çameli’nin projeleri ile tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. 2018- 2019 eğitim öğretim yılı başında Çameli İlçesinde 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası ve eğitim materyalleri dağıtımını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başkan Arslan gerçekleşen ziyaret nedeniyle misafirlere teşekkür ederek Çameli Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımların, geleceğimize yatırım olduğunun bilinciyle, eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem vermeye devam edeceğiz. Her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak için Eğitim ve Öğretime imkanlarımız dahilinde desteklerimiz devam edecek, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER