© Haber20Denizli 2022

"Bir Nefes Sıhhat" ile hastaların yüzü güldü

-Şehzadeler Belediyesi tarafından hastalara kişisel temizlik seti dağıtımına başlandı

MANİSA (AA) - Şehzadeler Belediyesi tarafından hastanelerde yatan hastalara, "Bir Nefes Sıhhat" projesi kapsamında kişisel temizlik seti dağıtımına başlandı.

Projenin startını Manisa Devlet Hastanesinde veren Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, hastalara kişisel temizlik seti hediye etti.

Belediye Başkanı Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeleri kapsamında hastanelerinde yatan hastalara, içerisinde kolonya, ıslak mendil ve benzeri ürünlerin bulunduğu kişisel temizlik seti hediye ettiklerini söyledi.

Projenin, süresiz bir şekilde hastanelerde devam edeceğini ve startını, Manisa Devlet Hastanesinde verdiklerini vurgulayan Çelik, "Bundan sonra hafta da bir gün hastanemizde yatmakta olan bütün hastalarımız arkadaşlarımız tarafından ziyaret edecek. Hastalarımıza ufak hediyeler veriyoruz. Onlara iyi niyetlerimizi, geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz. Bir talepleri, sıkıntıları varsa da onları da dikkate alarak onlara yardımcı olmak için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sağlık her şeyin başıdır." ifadesini kullandı.

Çelik, zor bir dönemde hastaları moral olmak ve mutlu edebilmek için yanlarında olmaya çalıştıklarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Hastalarımızı ziyaret etmek, onlarla birlikte olmak yeni nesil bir belediyecilik açısından son derece önemlidir diye düşünüyorum. Bizim inancımızda, medeniyetimizde hasta ziyaretlerinin çok büyük bir önemi var. Büyük bir medeniyetin evlatları olarak bizim de değerlerimizi yitirmemiz gerekiyor, hastalarımızı ziyaret etmemiz gerekiyor. Bugüne kadar zaten program yapmaksızın hastanelere geliyor, hastaları ziyaret ediyorduk ama artık bunu bir projeye dönüştürdük ve Bir Nefes Sıhhat projesi ile düzenli olarak hastalarımız, arkadaşlarımız ve bizler tarafından ziyaret edilecek."

Çelik, hastaları ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER